Mașini de închiriat Avec Car Rental în Istanbul

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avec Car Rental în Istanbul

Istanbul, Turcia
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Istanbul, Turcia
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Avec Car Rental în Istanbul, Provincia Istanbul

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

18 € - 43 €

Toate tipurile de mașini

18 € - 54 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Avec Car Rental în Istanbul, Provincia Istanbul este decembrie, când prețul mediu este de 18 € pe zi. Acesta este un preț cu 28% mai ieftin decât media anuală de 25 €, percepută de Avec Car Rental pentru o mașină Mică în Istanbul. În vreme ce decembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, mai este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în mai, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Istanbul în Avec Car Rental

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avec Car Rental din Istanbul, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
10 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,6

Confort

5,3

Evaluare Generală

5,3

Preluare/Returnare

4,0

Valoare

6,0

Informații despre mașini de închiriat cu Avec Car Rental în Istanbul

Avec Car Rental vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Istanbul se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Istanbul. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Cu un cost mediu de 48 €/zi, închirierea unei mașini de tip SUV, de la Avec Car Rental, în Istanbul (în luna iunie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la Avec Car Rental, în Istanbul, începând de la 28 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit în luna iunie a anului trecut.

Avec Car Rental are 10 sucursale în Istanbul. Ataturk Airport İnternational Terminal Arrival Hall Yeşilköy,İstanbul este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 60% dintre cei care au rezervat o mașină în Istanbul de la Avec Car Rental, pe momondo, au mers la: Ataturk Airport İnternational Terminal Arrival Hall Yeşilköy,İstanbul.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Istanbul

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Avec Car Rental? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Istanbul