Mașini de închiriat ADDCAR RENTAL în Клайпеда

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu ADDCAR RENTAL în Клайпеда

Клайпеда, Lituania
6 dec — 13 dec
Клайпеда, Lituania
Mi 6/12
Amiază
Mi 13/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Клайпеда în ADDCAR RENTAL

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto ADDCAR RENTAL din Клайпеда, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

ADDCAR RENTAL

5 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu ADDCAR RENTAL în Клайпеда

Câte sucursale de închirieri auto are ADDCAR RENTAL în Клайпеда?

ADDCAR RENTAL are 5sucursale de închirieri auto în Клайпеда. Conform datelor noastre, cea aflată la Sukileliu str. 2 este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 56% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la ADDCAR RENTAL în Клайпеда au ales să o închirieze de la ADDCAR RENTAL , aflată la Sukileliu str. 2.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Клайпеда?

Prices for mașini in Клайпеда are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Клайпеда?

Începând cu noiembrie 2023, ai la dispoziție 37 de operatori pentru mașini în Клайпеда.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Клайпеда?

În diferite țări, inclusiv în Клайпеда, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Клайпеда?

Pentru a închiria o mașină în Клайпеда, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Клайпеда

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.