Mașini de închiriat ADDCAR RENTAL în Kiev

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu ADDCAR RENTAL în Kiev

Kiev, Ucraina
9 dec — 16 dec
Kiev, Ucraina
Sâ 9/12
Amiază
Sâ 16/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Kiev în ADDCAR RENTAL

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto ADDCAR RENTAL din Kiev, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

ADDCAR RENTAL

6 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu ADDCAR RENTAL în Kiev

Are ADDCAR RENTAL o sucursală în Aeroportul Kiev Zhuliany Intl?

Da, ADDCAR RENTAL are 1 sucursală în Aeroportul Kiev Zhuliany Intl, a cărei adresă este KIEV ZHULIANY AIRPORT -An Addcar representative will meet you in the arrivals hall.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Kiev?

Prețurile pentru mașini în Kiev au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Kiev?

Începând cu decembrie 2023, ai la dispoziție 117 operatori pentru mașini în Kiev.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Kiev?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Kiev. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Kiev?

Pentru a închiria o mașină în Kiev, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Kiev

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.