Rezervă zboruri cu Southwest

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Mi 25/5
Mi 1/6

Câteva informații despre Southwest

Găsește informații despre durata zborului, prețuri și rute populare cu Southwest

Cea mai ieftină rută

42 €

Cea mai populară rută

PHX - LAX

Cel mai Scurt Zbor

1h 00m

Cel mai lung zbor

7h 55m
Cea mai ieftină rută Southwest este cea din Aeroportul Internațional Los Angeles în Aeroportul Internațional San Francisco, la 42 €
Zborul din Phoenix Sky Harbor Intl în Aeroportul Internațional Los Angeles este, momentan, cea mai populară rută Southwest
Cea mai rapidă rută de zbor Southwest este de 1h 00m, din Las Vegas (LAS) în Ontario (ONT)
Cea mai lungă rută a unui zbor Southwest este de 7h 55m din Honolulu (HNL) în Los Angeles (LAX)

Evaluări Southwest

8,4
Foarte bunBazat pe de evaluări oferite de 14.760 oaspeți verificați
8,3Confort
7,8Mâncare
8,9Echipaj
8,0Divertisment
8,6Îmbarcare
8,5Evaluare Generală

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu Southwest

Nu, Southwest nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, dar are din Portland. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. Aeromexico, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează Southwest sunt San Diego, Sacramento Intl și San Jose. Ar trebui să poți găsi zboruri Southwest cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor Southwest cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul Southwest care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela Southwest la +1 800 435 9792 sau le poți vizita website-ul la southwest.com.

Cel mai ieftin zbor național dus-întors pe care l-am găsit cu Southwest a fost cel cu plecare din Aeroportul Internațional Los Angeles - Salt Lake City. Această rută are un preț de 84 € pe bilet și 1 escală. Pentru doar 42 € pe bilet și 0 escale, cel mai ieftin bilet doar-dus cu Southwest este zborul din Aeroportul Internațional Los Angeles - Aeroportul Internațional San Francisco.

În momentul în care îți faci bagajele, nu uita că Southwest are reguli stricte legate de dimensiuni. Bagajele de mână trebuie să se încadreze în 60x40x25 cm, cele la cală, în 158 cm, iar obiectul personal trebuie să aibă maxim 47x35x21 cm.


Starea zborurilor Southwest

Pentru a verifica starea unui zbor Southwest, caută-l în funcție de rută sau număr
Vi 5/20