Rezervă zboruri cu Oman Air

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 22/5
Du 29/5

Câteva informații despre Oman Air

Găsește informații despre durata zborului, prețuri și rute populare cu Oman Air

Cea mai ieftină rută

66 €

Cea mai populară rută

DXB - DEL

Cel mai Scurt Zbor

1h 05m

Cel mai lung zbor

27h 45m
Cea mai ieftină rută Oman Air este cea din Khasab în Muscat Seeb, la 66 €
Zborul din Dubai în New Delhi Indira Gandhi Intl este, momentan, cea mai populară rută Oman Air
Cea mai rapidă rută de zbor Oman Air este de 1h 05m, din Khasab (KHS) în Muscat (MCT)
Cea mai lungă rută a unui zbor Oman Air este de 27h 45m din Manama (BAH) în Cairo (CAI)

Evaluări Oman Air

0,0
NeutruBazat pe de evaluări oferite de 0 oaspeți verificați

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu Oman Air

Nu, Oman Air nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, dar are din Istanbul. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. Turkish Airlines, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează Oman Air sunt Djedda King Abdulaziz Intl, Muscat Seeb și Cairo. Ar trebui să poți găsi zboruri Oman Air cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor Oman Air cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul Oman Air care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela Oman Air la +968 24531111 sau le poți vizita website-ul la omanair.com.

Cel mai ieftin zbor național dus-întors pe care l-am găsit cu Oman Air a fost cel cu plecare din Muscat Seeb - Salalah. Această rută are un preț de 112 € pe bilet și 0 escale. Pentru doar 66 € pe bilet și 0 escale, cel mai ieftin bilet doar-dus cu Oman Air este zborul din Khasab - Muscat Seeb.

Zborul din Muscat Seeb - Karachi Quaid-E-Azam Intl, la 193 € pe bilet, este cel mai ieftin zbor internațional dus-întors operat de Oman Air. Această rută are 0 escale. Cel mai ieftin zbor internațional doar dus cu Oman Air pleacă din Muscat Seeb - Karachi Quaid-E-Azam Intl (0 escale) și costă 92 €.


Starea zborurilor Oman Air

Pentru a verifica starea unui zbor Oman Air, caută-l în funcție de rută sau număr
Mi 5/18