Black Friday 2020

joi 5/11
joi 12/11
Any month
Compară cu momondo |

Black Friday în turism 2020

Perioada reducerilor de Black Friday reprezintă cel mai bun moment din an pentru a-ți rezerva viitoarele călătorii. Companiile aeriene aruncă cu oferte la zboruri în stânga și-n dreapta, iar banii sunt întotdeauna mai bine cheltuiți pe experiențe decât pe obiecte.

Cele mai bune oferte la zborurile din Bucureşti:

Destinație Începând de la Plecare Întoarcere Zboruri Hotel
Milano 74 lei | 19/11/20 | 22/11/20 Rezervă zboruri Rezervă hotel
Roma 74 lei | 27/11/20 | 30/11/20 Rezervă zboruri Rezervă hotel
Edinburgh 94 lei | 13/11/20 | 16/11/20 Rezervă zboruri Rezervă hotel

Notă:

Ofertele de zboruri au fost găsite de către motorul de căutare momondo în perioada 21/10/19 - 22/10/20 și actualizate în ultimele 24 de ore. Zborurile prezentate sunt la clasa economică și pleacă din aeroporturile domestice indicate, din România. Prețurile încep de la sumele afișate și sunt pentru zboruri dus-întors. Prețurile pot varia.

Când are loc Black Friday în 2020?

Fiind un eveniment ce-și trage originile din Statele Unite, Black Friday are loc în fiecare an în vinerea de după Ziua Recunoștinței. Totuși, românii obișnuiesc să planifice cumpărăturile independent de alte naționalități, așa că în 2020 Black Friday în România va avea loc pe 20 noiembrie.

Black Friday la TAROM

Anul trecut, compania aeriană românească la care ne uităm uneori cu jind și teamă de preț, TAROM, a oferit pe perioada săptămânii Black Friday o reducere de 20% pentru toate zborurile internaționale încadrate între jumătatea lui ianuarie și sfârșitul lui februarie. Asta înseamnă că, cei care au ales TAROM în acea perioadă, s-au văzut cu bani în plus pentru călătoria romantică de Valentine's Day. Nu știm voi, dar noi abia așteptăm să aflăm ce are de oferit TAROM anul acesta, de Black Friday.

Destinații populare cu TAROM

Cauți zboruri ieftine cu TAROM? Găsești mai jos selecția celor mai populare destinații unde poți zbura cu TAROM.


Lufthansa de Black Friday 2020

Compania Blue Air a participat cu toate forțele la sărbătoarea de Black Friday din anii precedenți și mare ne-ar fi mirarea dacă nu ar proceda la fel și în 2019. Anul trecut, de exemplu, compania a lansat „Blue Friday”, o campanie prin care, vreme de două zile, utilizatorii au putut achiziționa bilete de avion cu 15% mai ieftine pentru călătoriile desfășurate până la sfârșitul lui octombrie, anul acesta. Cu zboruri către destinații precum Malta, Valencia, Tenerife sau Bordeaux, singura problemă va fi să ne decidem cum să profităm mai bine de ofertele Blue Air de Black Friday.

Destinații populare cu Blue Air

Cauți zboruri ieftine cu Blue Air? Găsești mai jos selecția celor mai populare destinații unde poți zbura cu Blue Air.


Black Friday la Ryanair

Dacă cele spuse până acum nu te-au dat pe spate, așteaptă să asculți ce bilete de avion de Black Friday au pus la bătaie cei de la Ryanair în anii precedenți. În 2017, au scos pe piață nu mai puțin de 100.000 de zboruri la prețul de 5 euro, iar anul trecut au oferit o reducere de 25% pentru un milion de zboruri cumpărate în ziua de Black Friday și onorate din ianuarie și până în aprilie anul acesta. Cum să mai dormi noaptea de emoție când ofertele de Black Friday aproape că bat la ușă?

Destinații populare cu Ryanair

Cauți zboruri ieftine cu Ryanair? Găsești mai jos selecția celor mai populare destinații unde poți zbura cu Ryanair.