Zboruri ieftine din Frankfurt către San Francisco

1 adult
Economic
De unde?
În?
Jo 5/10
Jo 12/10

Informații despre zborurile din Frankfurt către San Francisco

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Frankfurt către San Francisco

Cel mai scurt timp de zbor

10h 30m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Frankfurt către San Francisco durează 10h 30m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Frankfurt către San Francisco.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Frankfurt către San Francisco

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în San Francisco?

Noiembrie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Frankfurt către San Francisco este noiembrie. Cea mai scumpă este iulie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Frankfurt - San Francisco?

Cu 57 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Frankfurt către San Francisco este cu aproximativ 57 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Frankfurt în San Francisco?

Din septembrie 2023, 13 zboruri vor pleca din Frankfurt către San Francisco în fiecare zi. Cea mai frecventă oră de plecare pentru această rută este 09:00, cu 61% din zborurile zilnice decolând după-amiaza.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Frankfurt către San Francisco?

Începând cu septembrie 2023, sunt disponibile 91 zboruri pe săptămână din Frankfurt către San Francisco. luni este cea mai frecventă zi a săptămânii pentru decolarea zborurilor. 14% dintre zboruri pleacă în această zi.

 • Ce distanță este între Frankfurt și Internațional San Francisco cu avionul?

  Un zbor din Frankfurt în Internațional San Francisco traversează aproximativ 9125,3 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Frankfurt - Aeroportul Internațional San Francisco?

  Prețurile pentru zboruri din Frankfurt - Aeroportul Internațional San Francisco sunt permanent aduse la zi.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Frankfurt - Aeroportul Internațional San Francisco?

  Deși vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile reguli, influențate de factori precum durata zborului, orele de zbor și escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Frankfurt - Aeroportul Internațional San Francisco.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Internațional San Francisco?

  Actele necesare și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Internațional San Francisco pot varia în funcție de itinerar și de circumstanțele individuale. Ca regulă generală, ar fi bine să iei la tine și alte documente pe lângă pașaport (care trebuie să aibă o valabilitate de minim șase luni de la data sosirii în Aeroportul Internațional San Francisco); de exemplu, buletinul sau carnetul de conducere. Îți recomandăm să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Frankfurt în San Francisco?

momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenții de turism pentru ca tu să găsești și să rezervi cea mai bună ofertă pentru zborul Frankfurt - San Francisco . Milioane de utilizatori folosesc cu încredere momondo în fiecare an, ceea ce înseamnă că ești pe mâini bune.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Frankfurt în San Francisco cu politici de rezervare flexibilă?

momondo îți poate afișa doar zborurile Frankfurt - San Francisco care au politici de rezervare flexibilă, punându-ți la dispoziție și alte filtre și funcționalități.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Frankfurt în San Francisco?

momondo pune la dispoziție mai multe filtre pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor din Frankfurt în Frankfurt. Poți filtra în funcție de preț, companie aeriană, aeroporturi, cabină, avion, metoda de plată, număr de escale și multe altele.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Frankfurt în San Francisco. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Alerte de preț pentru zborurile din Frankfurt în San Francisco sunt rapid și ușor de configurat cu momondo. Trebuie doar să realizezi o căutare și să apeși pe pictograma alertei. Atât de simplu.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în San Francisco

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.