Mașini de închiriat keddy by Europcar în Cardiff

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu keddy by Europcar în Cardiff

Cardiff, WLS, Marea Britanie
28 mai — 4 iun
Returnare în același loc
Cardiff, WLS, Marea Britanie
Sâ 28/5
Amiază
Sâ 4/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Cardiff în keddy by Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto keddy by Europcar din Cardiff, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu keddy by Europcar în Cardiff

keddy by Europcar vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Cardiff se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Cardiff. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

keddy by Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Cardiff Wales. Vei găsi agenția keddy by Europcar la adresa Short Stay Car Park Cardiff International Airport.

keddy by Europcar are în Cardiff 5 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa 8-9 Dominion Way Industrial Estate, Newport Road. 52% dintre cei care au închiriat o mașină de la keddy by Europcar în Cardiff în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.