Mașini de închiriat keddy by Europcar în Bonn

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu keddy by Europcar în Bonn

Bonn, Germania
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Bonn, Germania
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Bonn în keddy by Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto keddy by Europcar din Bonn, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu keddy by Europcar în Bonn

keddy by Europcar vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Bonn se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Bonn. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, există 1 centru de închirieri auto keddy by Europcar în Köln Aeroportul Köln-Bonn (Mietwagenzentrum Car Rental Center).

În iunie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la keddy by Europcar în Bonn au preferat o/un Economy. Dacă te interesează să rezervi un astfel de vehicul în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 72 €/zi și la unul minim de 71 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Cel mai ieftin tip de mașină de închiriat cu keddy by Europcar în Bonn este Economy (72 €/zi, prețul mediu). Anul trecut, 67% dintre utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la keddy by Europcar au ales Economy, tocmai pentru costul său redus. De asemenea, Economy este cu 1% mai ieftin/ă decât cea mai scumpă mașină disponibilă la agenția keddy by Europcar, în Bonn.

keddy by Europcar operează momentan în 5 sucursale în Bonn. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Potsdamer Platz 7. În ultimele 12 luni, 87% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu keddy by Europcar în Bonn, și-au închiriat mașina din această sucursală.


Mașini de închiriat în Renania de Nord-Westfalia, de la keddy by Europcar

Închiriază o mașină de la keddy by Europcar în alte orașe din Renania de Nord-Westfalia, precum Dortmund, Köln și Düsseldorf