Mașini de închiriat Sunnycars în Tours

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sunnycars în Tours

Tours, Indre-et-Loire, Franţa
12 dec — 19 dec
Tours, Indre-et-Loire, Franţa
Ma 12/12
Amiază
Ma 19/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Tours în Sunnycars

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sunnycars din Tours, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Sunnycars

4 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Sunnycars în Tours

Are Sunnycars o sucursală în Aeroportul Tours St Symphorien?

Sunnycars are 1 sucursală în Aeroportul Tours St Symphorien. Vei găsi agenția Sunnycars la adresa Airport de Tours Vallée de la Loire.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Tours?

Prețurile pentru mașini în Tours sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Tours?

Începând cu decembrie 2023, ai la dispoziție 26 de operatori pentru mașini în Tours.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Tours?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Tours. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Tours?

Atunci când închiriezi o mașină în Tours, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Tours

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.