Mașini de închiriat Sunnycars în San Sebastián de La Gomera

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sunnycars în San Sebastián de La Gomera

San Sebastián de La Gomera, La Gomera, Spania
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
San Sebastián de La Gomera, La Gomera, Spania
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale San Sebastián de La Gomera în Sunnycars

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sunnycars din San Sebastián de La Gomera, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Sunnycars în San Sebastián de La Gomera

Sunnycars vrea să se asigure că personalul și clienții lor din San Sebastián de La Gomera se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din San Sebastián de La Gomera. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, Sunnycars are 1 sucursală în Aeroportul San Sebastián de La Gomera, a cărei adresă este Aeropuerto de La Gomera.

Sunnycars deține 5 sucursale de închirieri auto în San Sebastián de La Gomera. Cea aflată la adresa Avenida Fred Olsen este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 51% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Sunnycars în San Sebastián de La Gomera, au ales această sucursală.


Mașini de închiriat în Insulele Canare, de la Sunnycars

Închiriază o mașină de la Sunnycars în alte orașe din Insulele Canare, precum Santa Cruz de Tenerife, Arrecife și Puerto del Rosario