Mașini de închiriat Sunnycars în Ierusalim

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sunnycars în Ierusalim

Ierusalim, Israel
18 dec — 25 dec
Ierusalim, Israel
Lu 18/12
Amiază
Lu 25/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Ierusalim în Sunnycars

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sunnycars din Ierusalim, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Sunnycars

4 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Sunnycars în Ierusalim

Câte sucursale de închirieri auto are Sunnycars în Ierusalim?

18 Hamelech David este cea mai populară sucursală a agenției Sunnycars dintre 4 sucursale pe care le are în Ierusalim. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 67% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Sunnycars, au făcut-o din această sucursală în 18 Hamelech David.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Ierusalim?

Prețurile pentru mașini în Ierusalim au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Ierusalim?

Începând cu decembrie 2023, ai la dispoziție 23 de operatori pentru mașini în Ierusalim..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Ierusalim?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Ierusalim. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Ierusalim?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Ierusalim. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Ierusalim

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.