Mașini de închiriat Sunnycars în Genova

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sunnycars în Genova

Genova, Genoa, Italia
7 dec — 14 dec
Genova, Genoa, Italia
Jo 7/12
Amiază
Jo 14/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Genova în Sunnycars

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sunnycars din Genova, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Sunnycars

7 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Sunnycars în Genova

Are Sunnycars o sucursală în Aeroportul Genova Cristoforo Colombo?

Da. Sunnycars are 2 sucursale în Aeroportul Genova Cristoforo Colombo, care se află la Aeroporto Cristoforo Colombo și Via Pionieri e Aviatori d´Italia.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Genova?

Prețurile pentru mașini în Genova sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Genova?

76 de operatori pentru mașini în Genova există pe piață începând cu noiembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Genova?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Genova. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Genova?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Genova. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Genova

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.