Mașini de închiriat Sunnycars în Duisburg

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sunnycars în Duisburg

Duisburg, Germania
14 dec — 21 dec
Duisburg, Germania
Jo 14/12
Amiază
Jo 21/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Duisburg în Sunnycars

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sunnycars din Duisburg, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Sunnycars

4 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Sunnycars în Duisburg

Are Sunnycars o sucursală în Aeroportul Internațional Düsseldorf?

Da, există 3 centre de închirieri auto Sunnycars în Aeroportul Internațional Düsseldorf (Arrivals Hall In Terminal, Zentralgebaeude, Terminal Ring 1 și Flughafenstraße 120).

Câte sucursale de închirieri auto are Sunnycars în Duisburg?

Sunnycars operează momentan în 4 sucursale din Duisburg. Cea mai populară sucursală din Duisburg pe care Sunnycars o are se află la adresa: Zum Portsmouthplatz 2. În ultimele 12 luni, 87% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Sunnycars în Duisburg, și-au închiriat mașina din sucursala Zum Portsmouthplatz 2.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Duisburg?

Prețurile pentru mașini în Duisburg sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Duisburg?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Duisburg este de 38 (de la decembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Duisburg?

În diferite țări, inclusiv în Duisburg, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Duisburg?

Pentru a închiria o mașină în Duisburg, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Duisburg

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.