Mașini de închiriat Sunnycars în Abu Dhabi

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sunnycars în Abu Dhabi

Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Abu Dhabi în Sunnycars

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sunnycars din Abu Dhabi, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
24 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Sunnycars în Abu Dhabi

Sunnycars vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Abu Dhabi se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Abu Dhabi. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Nu, Sunnycars nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Abu Dhabi Bateen. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Sunnycars are 24 de sucursale în Abu Dhabi. Shaikh Rashid Bin Saeed, Al Maktoum Street este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 25% dintre cei care au rezervat o mașină în Abu Dhabi de la Sunnycars, pe momondo, au mers la: Shaikh Rashid Bin Saeed, Al Maktoum Street.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Abu Dhabi

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Sunnycars? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Abu Dhabi