Mașini de închiriat Sixt în Salonic

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sixt în Salonic

Salonic, MC, Grecia
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Salonic, MC, Grecia
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Salonic în Sixt

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sixt din Salonic, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

7,4

Evaluare Generală

7,4

Preluare/Returnare

7,6

Valoare

6,9

Informații despre mașini de închiriat cu Sixt în Salonic

Sixt vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Salonic se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Salonic. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, există 1 centru de închirieri auto Sixt în Aeroportul Salonic Makedonia (Makedonia AP,Mikras Thessalon.).

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Economy sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Salonic, în luna iunie. Conform prețurilor agenției Sixt din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 45 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Economy. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 45 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Sixt are 4 sucursale în Salonic. Makedonia AP,Mikras Thessalon. este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 80% dintre cei care au rezervat o mașină în Salonic de la Sixt, pe momondo, au mers la: Makedonia AP,Mikras Thessalon..