Mașini de închiriat Sixt în Miami

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sixt în Miami

Miami, FL, Statele Unite
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Miami, FL, Statele Unite
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Miami în Sixt

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sixt din Miami, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
9 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,4

Confort

7,2

Evaluare Generală

6,3

Preluare/Returnare

6,3

Valoare

6,3

Informații despre mașini de închiriat cu Sixt în Miami

Sixt vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Miami se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Miami. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, există 1 centru de închirieri auto Sixt în Aeroportul Miami (3900 NW 25th Street #414).

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Full-size sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Miami, în luna iunie. Conform prețurilor agenției Sixt din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 70 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Full-size. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 70 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Sixt deține 9 sucursale de închirieri auto în Miami. Cea aflată la adresa 3900 NW 25th Street #414 este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 56% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Sixt în Miami, au ales această sucursală.


Mașini de închiriat în Florida, de la Sixt

Închiriază o mașină de la Sixt în alte orașe din Florida, precum Orlando și Fort Lauderdale