Mașini de închiriat Sixt în Mannheim

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sixt în Mannheim

Mannheim, Germania
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Mannheim, Germania
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Mannheim în Sixt

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sixt din Mannheim, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Sixt în Mannheim

Sixt vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Mannheim se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Mannheim. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, Sixt are 1 sucursală în Aeroportul Mannheim City, a cărei adresă este Seckenheimer Landstrasse 170.

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Compact sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Mannheim, în luna iunie. Conform prețurilor agenției Sixt din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 35 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Compact. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 35 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Innstr. 6-8 este cea mai populară sucursală a agenției Sixt dintre toate cele 4 locations pe care le are în Mannheim. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 95% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Sixt, au făcut-o din această sucursală în Innstr. 6-8.


Mașini de închiriat în Baden-Württemberg, de la Sixt

Închiriază o mașină de la Sixt în alte orașe din Baden-Württemberg, precum Stuttgart și Karlsruhe

Mașini de la Sixt în alte orașe din Germania

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Sixt în alte orașe populare din Germania, precum Munchen și Berlin