Mașini de închiriat SURPRICE CAR RENTAL în Shkodër

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu SURPRICE CAR RENTAL în Shkodër

Shkodër, Albania
5 dec — 12 dec
Shkodër, Albania
Ma 5/12
Amiază
Ma 12/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Shkodër în SURPRICE CAR RENTAL

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto SURPRICE CAR RENTAL din Shkodër, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

SURPRICE CAR RENTAL

5 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu SURPRICE CAR RENTAL în Shkodër

Câte sucursale de închirieri auto are SURPRICE CAR RENTAL în Shkodër?

SURPRICE CAR RENTAL operează momentan în 5 sucursale din Shkodër. Cea mai populară sucursală din Shkodër pe care SURPRICE CAR RENTAL o are se află la adresa: Shodra Hotel Delivery, Shkodra. În ultimele 12 luni, 52% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu SURPRICE CAR RENTAL în Shkodër, și-au închiriat mașina din sucursala Shodra Hotel Delivery, Shkodra.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Shkodër?

Prices for mașini in Shkodër refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Shkodër?

Începând cu noiembrie 2023, ai la dispoziție 19 operatori pentru mașini în Shkodër..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Shkodër?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Shkodër. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Shkodër?

Atunci când închiriezi o mașină în Shkodër, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Shkodër

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.