Mașini de închiriat RENTIS în Szczecin

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu RENTIS în Szczecin

Szczecin, Polonia
6 oct — 13 oct
Returnare în același loc
Szczecin, Polonia
Vi 6/10
Amiază
Vi 13/10
Amiază

Sucursale Szczecin în RENTIS

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto RENTIS din Szczecin, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

RENTIS

6 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu RENTIS în Szczecin

Câte sucursale de închirieri auto are RENTIS în Szczecin?

RENTIS operează momentan în 6 sucursale din Szczecin. Cea mai populară sucursală din Szczecin pe care RENTIS o are se află la adresa: Szczecin Airport. În ultimele 12 luni, 45% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu RENTIS în Szczecin, și-au închiriat mașina din sucursala Szczecin Airport.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Szczecin?

Prices for mașini in Szczecin refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Szczecin?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Szczecin este de 44 (de la septembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Szczecin?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Szczecin. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Szczecin?

Pentru a închiria o mașină în Szczecin, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Szczecin

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.