Mașini de închiriat Nissan Rent-A-Car în Sendai

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Nissan Rent-A-Car în Sendai

Sendai, Japonia
3 oct — 10 oct
Returnare în același loc
Sendai, Japonia
Ma 3/10
Amiază
Ma 10/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Sendai în Nissan Rent-A-Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Nissan Rent-A-Car din Sendai, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Nissan Rent-A-Car

9 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Nissan Rent-A-Car în Sendai

Are Nissan Rent-A-Car o sucursală în Aeroportul Sendai?

Există 1 sucursală în Aeroportul Sendai. Adresa biroului de închirieri auto Nissan Rent-A-Car este Sendai Airport.

Câte sucursale de închirieri auto are Nissan Rent-A-Car în Sendai?

2-5-10 Hikioka, Miyagino -ku, Sendai City, Miyagi Prefecture Matsue East Exit 3rd floor 1st floor este cea mai populară sucursală a agenției Nissan Rent-A-Car dintre 9 sucursale pe care le are în Sendai. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 38% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Nissan Rent-A-Car, au făcut-o din această sucursală în 2-5-10 Hikioka, Miyagino -ku, Sendai City, Miyagi Prefecture Matsue East Exit 3rd floor 1st floor.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Sendai?

Prices for mașini in Sendai refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Sendai?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 80 de operatori pentru mașini în Sendai..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Sendai?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Sendai. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Sendai?

Pentru a închiria o mașină în Sendai, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Sendai

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.