Mașini de închiriat Mack în Cavtat

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Mack în Cavtat

Cavtat, Croaţia
14 dec — 21 dec
Cavtat, Croaţia
Jo 14/12
Amiază
Jo 21/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Cavtat în Mack

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Mack din Cavtat, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Mack

5 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Mack în Cavtat

Are Mack o sucursală în Aeroportul Dubrovnik?

Da. Mack are 1 sucursală în Aeroportul Dubrovnik, care se află la Dubrovnik Airport.

Câte sucursale de închirieri auto are Mack în Cavtat?

sunt 5 sucursalele de închiriere de mașini în Cavtat ale Mack. Cea aflată la adresa Iznad Tihe 8 și în Cavtat este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 65% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Mack în Cavtat, au ales sucursala din Iznad Tihe 8.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Cavtat?

Prețurile pentru mașini în Cavtat au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Cavtat?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Cavtat este de 15 (de la decembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Cavtat?

În diferite țări, inclusiv în Cavtat, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Cavtat?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Cavtat. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Cavtat

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.