Mașini de închiriat Hertz în Sydney

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Sydney

Sydney, NSW, Australia
28 mai — 4 iun
Returnare în același loc
Sydney, NSW, Australia
Sâ 28/5
Amiază
Sâ 4/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Sydney în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Sydney, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,0

Confort

8,5

Evaluare Generală

6,2

Preluare/Returnare

5,0

Valoare

7,2

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Sydney

Sucursalele agenției de închirieri auto Hertz din Sydney aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care Hertz își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în Sydney:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Sydney Kingsford Smith. Adresa biroului de închirieri auto Hertz este Keith Smith Ave.

Da, în Sydney, Hertz oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Hertz dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Hertz aici, sub fila Sucursale.

Hertz deține 5 sucursale de închirieri auto în Sydney. Cea aflată la adresa Keith Smith Ave este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 60% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Hertz în Sydney, au ales această sucursală.