Mașini de închiriat Hertz în Phoenix

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Phoenix

Phoenix, AZ, Statele Unite
25 mai — 1 iun
Returnare în același loc
Phoenix, AZ, Statele Unite
Mi 25/5
Amiază
Mi 1/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Phoenix în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Phoenix, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,6

Confort

5,4

Evaluare Generală

4,7

Preluare/Returnare

4,3

Valoare

5,0

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Phoenix

Toate sucursalele de închirieri auto Hertz din Phoenix iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Phoenix Sky Harbor Intl. Adresa biroului de închirieri auto Hertz este 1805 E Sky Harbor Circle South.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Hertz, din Phoenix, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Hertz. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Hertz are 6 sucursale în Phoenix. 949 W Camelback Rd este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 38% dintre cei care au rezervat o mașină în Phoenix de la Hertz, pe momondo, au mers la: 949 W Camelback Rd.


Mașini de la Hertz în alte orașe din Statele Unite