Mașini de închiriat Hertz în Lille

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Lille

Lille, Nord, Franţa
25 mai — 1 iun
Returnare în același loc
Lille, Nord, Franţa
Mi 25/5
Amiază
Mi 1/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Lille în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Lille, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
8 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Lille

Toate sucursalele de închirieri auto Hertz din Lille iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Momentan, Hertz are 1 sucursală în Aeroportul Lille Lesquin:
Aeroport De Lille Lesquin.

Hertz oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Lille (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Hertz dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Aeroport De Lille Lesquin este cea mai populară sucursală a agenției Hertz dintre toate cele 8 locations pe care le are în Lille. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 68% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Hertz, au făcut-o din această sucursală în Aeroport De Lille Lesquin.