Mașini de închiriat Hertz în Kuweit

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Kuweit

Kuweit, Kuweit
30 mai — 6 iun
Returnare în același loc
Kuweit, Kuweit
Lu 30/5
Amiază
Lu 6/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Kuweit în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Kuweit, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Kuweit

Toate sucursalele de închirieri auto Hertz din Kuweit iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Da. Hertz are 1 sucursală în Aeroportul Kuwait, care se află la Gazali Expressway.

Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Kuweit. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Hertz. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Hertz din zona Kuweit aici, în fila Sucursale.

Hertz are 4 sucursale de închirieri auto în Kuweit. Conform datelor noastre, cea aflată la Gazali Expressway este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 90% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Hertz în Kuweit au ales să o închirieze pe cea aflată la Gazali Expressway.