Mașini de închiriat Hertz în Chengdu

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Chengdu

Chengdu, SC, China
23 mai — 30 mai
Returnare în același loc
Chengdu, SC, China
Lu 23/5
Amiază
Lu 30/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Chengdu în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Chengdu, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

10,0

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Chengdu

Toate sucursalele de închirieri auto Hertz din Chengdu iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, Hertz are 1 sucursală în Aeroportul Chengdu, a cărei adresă este Shuangliu Nav Hub Rd 700 Fuyan.

Hertz oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Chengdu (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Hertz dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Hertz are 4 sucursale de închirieri auto în Chengdu. Conform datelor noastre, cea aflată la U 16 Yueguangliuyu Plot Guangf este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 65% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Hertz în Chengdu au ales să o închirieze pe cea aflată la U 16 Yueguangliuyu Plot Guangf.