Mașini de închiriat Hertz în Cape Town

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Cape Town

Cape Town, Africa de Sud
4 oct — 11 oct
Returnare în același loc
Cape Town, Africa de Sud
Mi 4/10
Amiază
Mi 11/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Cape Town în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Cape Town, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Hertz

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,6

Confort

7,4

Evaluare Generală

6,6

Preluare/Returnare

6,3

Valoare

6,9

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Cape Town

Are Hertz o sucursală în Aeroportul Cape Town Intl?

Hertz are 1 sucursală în Aeroportul Cape Town Intl. Vei găsi agenția Hertz la adresa Ring Road.

Oferă Hertz anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Cape Town?

Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Cape Town. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Hertz. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Hertz din zona Cape Town aici, în fila Sucursale.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Hertz în Cape Town, în luna octombrie?

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Compact sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Hertz, în timp ce vizitează Cape Town în luna octombrie. Conform prețurilor agenției Hertz din luna octombrie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 36 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Compact. Pentru luna octombrie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 36 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Câte sucursale de închirieri auto are Hertz în Cape Town?

Ring Road este cea mai populară sucursală a agenției Hertz dintre 5 sucursale pe care le are în Cape Town. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 74% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Hertz, au făcut-o din această sucursală în Ring Road.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Cape Town?

Prețurile pentru mașini în Cape Town sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Cape Town?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 81 de operatori pentru mașini în Cape Town..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Cape Town?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Cape Town. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Cape Town?

Pentru a închiria o mașină în Cape Town, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Cape Town

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Hertz? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Cape Town

Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Cape Town

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.