Mașini de închiriat Hertz în Cape Town

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Cape Town

Cape Town, Africa de Sud
23 mai — 30 mai
Returnare în același loc
Cape Town, Africa de Sud
Lu 23/5
Amiază
Lu 30/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Cape Town în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Cape Town, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,4

Confort

7,0

Evaluare Generală

6,1

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

6,2

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Cape Town

Fiecare sucursală Hertz din Cape Town aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Hertz a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Hertz are 1 sucursală în Aeroportul Cape Town Intl. Vei găsi agenția Hertz la adresa Ring Road.

Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Cape Town. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Hertz. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Hertz din zona Cape Town aici, în fila Sucursale.

Ring Road este cea mai populară sucursală a agenției Hertz dintre toate cele 5 locations pe care le are în Cape Town. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 87% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Hertz, au făcut-o din această sucursală în Ring Road.