Mașini de închiriat Hertz în Beijing

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Beijing

Beijing, BJ, China
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Beijing, BJ, China
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Beijing în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Beijing, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
11 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Beijing

Fiecare sucursală Hertz din Beijing aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Hertz a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Hertz oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Beijing. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Hertz, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Hertz operează momentan în 11 sucursale în Beijing. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Sub Sayuanqiao Stn Exit C3 Nt. În ultimele 12 luni, 39% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Hertz în Beijing, și-au închiriat mașina din această sucursală.