Mașini de închiriat Global Rent A Car în Saarbrücken

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Global Rent A Car în Saarbrücken

Saarbrücken, Germania
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Saarbrücken, Germania
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Saarbrücken în Global Rent A Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Global Rent A Car din Saarbrücken, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Global Rent A Car în Saarbrücken

Global Rent A Car vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Saarbrücken se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Saarbrücken. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, Global Rent A Car are 1 sucursală în Aeroportul Saarbrücken Ensheim, a cărei adresă este Balthasar-goldstein-strasse 1 Zustellflughafen / Meet&greet.

Global Rent A Car deține 4 sucursale de închirieri auto în Saarbrücken. Cea aflată la adresa Mainzer Strasse 152 - 154 este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 81% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Global Rent A Car în Saarbrücken, au ales această sucursală.


Mașini de la Global Rent A Car în alte orașe din Germania

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Global Rent A Car în alte orașe populare din Germania, precum Dortmund, Berlin și Köln