Mașini de închiriat Global Rent A Car în Konya

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Global Rent A Car în Konya

Konya, Turcia
20 mai — 27 mai
Returnare în același loc
Konya, Turcia
Vi 20/5
Amiază
Vi 27/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Konya în Global Rent A Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Global Rent A Car din Konya, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
11 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Global Rent A Car în Konya

Global Rent A Car vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Konya se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Konya. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, Global Rent A Car are 1 sucursală în Aeroportul Konya, a cărei adresă este KONYA AIRPORT, Buyukkayacik Mahallesi, Vali Ahmet Kayhan Caddesi.

KONYA AIRPORT, Buyukkayacik Mahallesi, Vali Ahmet Kayhan Caddesi este cea mai populară sucursală a agenției Global Rent A Car dintre toate cele 11 locations pe care le are în Konya. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 83% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Global Rent A Car, au făcut-o din această sucursală în KONYA AIRPORT, Buyukkayacik Mahallesi, Vali Ahmet Kayhan Caddesi.