Mașini de închiriat Europcar în Sydney

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Sydney

Sydney, NSW, Australia
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Sydney, NSW, Australia
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Sydney în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Sydney, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,7

Confort

6,1

Evaluare Generală

4,9

Preluare/Returnare

4,3

Valoare

4,7

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Sydney

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Europcar sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Sydney se simt în siguranță, Europcar a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Da, Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Sydney Kingsford Smith, a cărei adresă este Terminal Buildings.

Europcar oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Sydney (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Europcar dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Terminal Buildings este cea mai populară sucursală a agenției Europcar dintre toate cele 6 locations pe care le are în Sydney. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 62% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Europcar, au făcut-o din această sucursală în Terminal Buildings.