Mașini de închiriat Europcar în Sapporo

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Sapporo

Sapporo, Japonia
19 mai — 26 mai
Returnare în același loc
Sapporo, Japonia
Jo 19/5
Amiază
Jo 26/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Sapporo în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Sapporo, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
9 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Sapporo

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Europcar sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Sapporo se simt în siguranță, Europcar a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Europcar oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Sapporo. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Europcar, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Europcar deține 9 sucursale de închirieri auto în Sapporo. Cea aflată la adresa 1st FLOOR AT TIMES STATION SAPPORO este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 79% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Europcar în Sapporo, au ales această sucursală.