Mașini de închiriat Europcar în Parikia

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Parikia

Parikia, Paros, Grecia
30 mai — 6 iun
Returnare în același loc
Parikia, Paros, Grecia
Lu 30/5
Amiază
Lu 6/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Parikia în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Parikia, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Parikia

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Europcar în Parikia în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Europcar a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Parikia Paros. Vei găsi agenția Europcar la adresa Alyki Kampi.

Europcar oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Parikia. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Europcar, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Europcar operează momentan în 4 sucursale în Parikia. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Alyki Kampi. În ultimele 12 luni, 73% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Europcar în Parikia, și-au închiriat mașina din această sucursală.


Mașini de închiriat în South Aegean, de la Europcar

Închiriază o mașină de la Europcar în alt oraș din South Aegean