Mașini de închiriat Europcar în Nantes

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Nantes

Nantes, Loire-Atlantique, Franţa
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Nantes, Loire-Atlantique, Franţa
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Nantes în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Nantes, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Nantes

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Europcar sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Nantes se simt în siguranță, Europcar a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Da, Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Nantes Atlantique, a cărei adresă este Nantes Atlantique Airport.

Da, Europcar oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Nantes. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Europcar, la una din sucursalele lor din Nantes. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la Europcar în Nantes, în timpul lunii iunie este Mini. Te poți aștepta la un preț de 46 € pe zi, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 46 € pe zi.

Europcar are 4 sucursale în Nantes. 325 Rue Marcel Paul este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 69% dintre cei care au rezervat o mașină în Nantes de la Europcar, pe momondo, au mers la: 325 Rue Marcel Paul.


Mașini de la Europcar în alte orașe din Franţa