Mașini de închiriat Europcar în Matsuyama

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Matsuyama

Matsuyama, Japonia
30 mai — 6 iun
Returnare în același loc
Matsuyama, Japonia
Lu 30/5
Amiază
Lu 6/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Matsuyama în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Matsuyama, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Matsuyama

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Europcar în Matsuyama în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Europcar a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Da, Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Matsuyama, a cărei adresă este Go To Times Car Rental Counter.

Europcar oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Matsuyama. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Europcar, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Go To Times Car Rental Counter este cea mai populară sucursală a agenției Europcar dintre toate cele 4 locations pe care le are în Matsuyama. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 58% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Europcar, au făcut-o din această sucursală în Go To Times Car Rental Counter.