Mașini de închiriat Europcar în Fukuoka

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Fukuoka

Fukuoka, Japonia
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Fukuoka, Japonia
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Fukuoka în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Fukuoka, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
12 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Fukuoka

Europcar și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Fukuoka pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Europcar are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Da. Europcar are 3 sucursale în Aeroportul Fukuoka, care se află la 2-2-35 Kuko Mae, 2-4-3 Watanabedori, Chuo-ku și 2-1-48 Higashinaka, Hakata-ku.

Europcar oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Fukuoka. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Europcar, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Europcar are 12 sucursale în Fukuoka. 2-2-35 Kuko Mae este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 44% dintre cei care au rezervat o mașină în Fukuoka de la Europcar, pe momondo, au mers la: 2-2-35 Kuko Mae.