Mașini de închiriat Europcar în Bonn

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Bonn

Bonn, Germania
23 mai — 30 mai
Returnare în același loc
Bonn, Germania
Lu 23/5
Amiază
Lu 30/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Bonn în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Bonn, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Bonn

Fiecare sucursală Europcar din Bonn aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Europcar a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Da, există 1 centru de închirieri auto Europcar în Köln Aeroportul Köln-Bonn (Mietwagenzentrum).

Europcar oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Bonn (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Europcar dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

În iunie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Europcar în Bonn au preferat o/un Economy. Dacă te interesează să rezervi un astfel de vehicul în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 81 €/zi și la unul minim de 81 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Europcar operează momentan în 5 sucursale în Bonn. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Potsdamer Platz 7. În ultimele 12 luni, 77% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Europcar în Bonn, și-au închiriat mașina din această sucursală.


Mașini de închiriat în Renania de Nord-Westfalia, de la Europcar

Închiriază o mașină de la Europcar în alte orașe din Renania de Nord-Westfalia, precum Dortmund, Köln și Düsseldorf

Mașini de la Europcar în alte orașe din Germania