Mașini de închiriat Europcar în Akumal

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Akumal

Akumal, QR, Mexic
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Akumal, QR, Mexic
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Akumal în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Akumal, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

8,0

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Akumal

Fiecare sucursală Europcar din Akumal aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Europcar a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Da, în Akumal, Europcar oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Europcar dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Europcar aici, sub fila Sucursale.

Europcar are în Akumal 4 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Ctra. Chetumal - Cancún Km. 249, Col. Playa Aventuras, Akumal, Quintana Roo.. 45% dintre cei care au închiriat o mașină de la Europcar în Akumal în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.


Mașini de închiriat în Quintana Roo, de la Europcar

Închiriază o mașină de la Europcar în alt oraș din Quintana Roo