Mașini de închiriat Enterprise în Sapporo

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise în Sapporo

Sapporo, Japonia
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Sapporo, Japonia
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Sapporo în Enterprise

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise din Sapporo, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise în Sapporo

Toate sucursalele de închirieri auto Enterprise din Sapporo iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Închirieri fără contact, pentru a asigura distanțarea socială
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Enterprise oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Sapporo. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Enterprise. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Enterprise din zona Sapporo aici, în fila Sucursale.

Enterprise are 7 sucursale în Sapporo. 758-136 Bibi este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 84% dintre cei care au rezervat o mașină în Sapporo de la Enterprise, pe momondo, au mers la: 758-136 Bibi.