Mașini de închiriat Enterprise în Halifax

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise în Halifax

Halifax, NS, Canada
23 mai — 30 mai
Returnare în același loc
Halifax, NS, Canada
Lu 23/5
Amiază
Lu 30/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Halifax în Enterprise

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise din Halifax, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,1

Confort

8,3

Evaluare Generală

8,3

Preluare/Returnare

7,9

Valoare

8,1

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise în Halifax

Toate sucursalele de închirieri auto Enterprise din Halifax iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Închirieri fără contact, pentru a asigura distanțarea socială
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Enterprise, din Halifax, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Enterprise. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Enterprise are 4 sucursale de închirieri auto în Halifax. Conform datelor noastre, cea aflată la 17-120 Susie Lake Cres este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 50% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Enterprise în Halifax au ales să o închirieze pe cea aflată la 17-120 Susie Lake Cres.