Mașini de închiriat Enterprise Rent-A-Car în Fredericton

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise Rent-A-Car în Fredericton

Fredericton, NB, Canada
3 oct — 10 oct
Returnare în același loc
Fredericton, NB, Canada
Ma 3/10
Amiază
Ma 10/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Fredericton în Enterprise Rent-A-Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise Rent-A-Car din Fredericton, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Enterprise Rent-A-Car

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,6

Confort

8,6

Evaluare Generală

8,3

Preluare/Returnare

7,6

Valoare

8,6

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise Rent-A-Car în Fredericton

Are Enterprise Rent-A-Car o sucursală în Aeroportul Fredericton?

Există 1 sucursală în Aeroportul Fredericton. Adresa biroului de închirieri auto Enterprise Rent-A-Car este 2570 Route 102.

Oferă Enterprise Rent-A-Car anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Fredericton?

Da, Enterprise Rent-A-Car oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Fredericton. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Enterprise Rent-A-Car, la una din sucursalele lor din Fredericton. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Câte sucursale de închirieri auto are Enterprise Rent-A-Car în Fredericton?

Enterprise Rent-A-Car are 4sucursale de închirieri auto în Fredericton. Conform datelor noastre, cea aflată la 1270 Hanwell Road este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 38% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Enterprise Rent-A-Car în Fredericton au ales să o închirieze de la Enterprise Rent-A-Car, aflată la 1270 Hanwell Road.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Fredericton?

Prețurile pentru mașini în Fredericton sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Fredericton?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 16 operatori pentru mașini în Fredericton.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Fredericton?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Fredericton. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Fredericton?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Fredericton. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Fredericton

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.