Mașini de închiriat Enterprise în Corfu

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise în Corfu

Corfu, II, Grecia
20 mai — 27 mai
Returnare în același loc
Corfu, II, Grecia
Vi 20/5
Amiază
Vi 27/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Enterprise în Corfu, Insulele Ionice

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

17 € - 107 €

Toate tipurile de mașini

17 € - 107 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Enterprise în Corfu, Insulele Ionice este septembrie, când prețul mediu este de 17 € pe zi. Acesta este un preț cu 69% mai ieftin decât media anuală de 56 €, percepută de Enterprise pentru o mașină Mică în Corfu. În vreme ce septembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, iulie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în iulie, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Corfu în Enterprise

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise din Corfu, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise în Corfu

Enterprise și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Corfu pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Enterprise are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Închirieri fără contact, pentru a asigura distanțarea socială
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Închirierea unei mașini de la Enterprise în Corfu, în luna iunie, te va costa, în medie, 61 € pe zi. Totuși, utilizatorii noștri au găsit prețuri începând de la 29 € pe zi. Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină cu Enterprise timp de o săptămână în iunie, în Corfu, așteaptă-te la un preț de aproximativ 428 € . Aceste prețuri se bazează pe cele de anul trecut, dar este foarte probabil ca și anul acesta să găsești oferte asemănătoare pe momondo.

Momentan, Enterprise are 1 sucursală în Aeroportul Corfu Ioannis Kapodistrias:
Ioannis Kapodistrias Airport.

Enterprise oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Corfu. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Enterprise, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Corfu, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Mini, oferit de Enterprise. Atunci când închirieri mașini tip Mini în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 66 € pe zi și la unul minim de 29 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la Enterprise, dar Mini este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Cel mai ieftin tip de mașină de închiriat cu Enterprise în Corfu este Mini (66 €/zi, prețul mediu). Anul trecut, 67% dintre utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Enterprise au ales Mini, tocmai pentru costul său redus. De asemenea, Mini este cu 36% mai ieftin/ă decât cea mai scumpă mașină disponibilă la agenția Enterprise, în Corfu.

Ioannis Kapodistrias Airport este cea mai populară sucursală a agenției Enterprise dintre toate cele 5 locations pe care le are în Corfu. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 70% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Enterprise, au făcut-o din această sucursală în Ioannis Kapodistrias Airport.