Mașini de închiriat Enterprise Rent-A-Car în Cambridge

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise Rent-A-Car în Cambridge

Cambridge, MA, Statele Unite
14 dec — 21 dec
Cambridge, MA, Statele Unite
Jo 14/12
Amiază
Jo 21/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Cambridge în Enterprise Rent-A-Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise Rent-A-Car din Cambridge, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Enterprise Rent-A-Car

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,3

Confort

8,4

Evaluare Generală

8,1

Preluare/Returnare

7,7

Valoare

7,9

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise Rent-A-Car în Cambridge

Are Enterprise Rent-A-Car o sucursală în Aeroportul Boston Logan Intl?

Există 1 sucursală în Aeroportul Boston Logan Intl. Adresa biroului de închirieri auto Enterprise Rent-A-Car este 15 Transportation Way.

Oferă Enterprise Rent-A-Car anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Cambridge?

Da, Enterprise Rent-A-Car oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Cambridge. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Enterprise Rent-A-Car, la una din sucursalele lor din Cambridge. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Câte sucursale de închirieri auto are Enterprise Rent-A-Car în Cambridge?

În Cambridge, Enterprise Rent-A-Car are 4 sucursale. 25 River Street este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 50% dintre cei care au rezervat o mașină în Cambridge de la Enterprise Rent-A-Car, pe momondo, au mers la 25 River Street.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Cambridge?

Prices for mașini in Cambridge refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Cambridge?

Începând cu decembrie 2023, ai la dispoziție 10 operatori pentru mașini în Cambridge..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Cambridge?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Cambridge. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Cambridge?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Cambridge. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Cambridge

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.