Mașini de închiriat Enterprise Rent-A-Car în Oakland

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise Rent-A-Car în Oakland

Oakland, CA, Statele Unite
8 oct — 15 oct
Returnare în același loc
Oakland, CA, Statele Unite
Du 8/10
Amiază
Du 15/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Oakland în Enterprise Rent-A-Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise Rent-A-Car din Oakland, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Enterprise Rent-A-Car

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,8

Confort

6,7

Evaluare Generală

6,6

Preluare/Returnare

7,0

Valoare

6,6

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise Rent-A-Car în Oakland

Are Enterprise Rent-A-Car o sucursală în Aeroportul Internațional San Francisco?

Da, Enterprise Rent-A-Car are 1 sucursală în Aeroportul Internațional San Francisco, a cărei adresă este 780 North Mcdonnell Rd.

Oferă Enterprise Rent-A-Car anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Oakland?

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Enterprise Rent-A-Car, din Oakland, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Enterprise Rent-A-Car. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Câte sucursale de închirieri auto are Enterprise Rent-A-Car în Oakland?

În Oakland, Enterprise Rent-A-Car are 5 sucursale. 7600 Earhart Rd este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 85% dintre cei care au rezervat o mașină în Oakland de la Enterprise Rent-A-Car, pe momondo, au mers la 7600 Earhart Rd.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Oakland?

Prețurile pentru mașini în Oakland au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Oakland?

Începând cu octombrie 2023, ai la dispoziție 33 de operatori pentru mașini în Oakland.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Oakland?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Oakland. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Oakland?

Atunci când închiriezi o mașină în Oakland, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în California, de la Enterprise Rent-A-Car

Închiriază o mașină de la Enterprise Rent-A-Car în alte orașe din California, precum Enterprise Rent-A-Car în Los Angeles, Enterprise Rent-A-Car în San Francisco și Enterprise Rent-A-Car în San Diego

Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Oakland

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.