Mașini de închiriat Budget în Singapore

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Budget în Singapore

Singapore, Singapore
26 mai — 2 iun
Returnare în același loc
Singapore, Singapore
Jo 26/5
Amiază
Jo 2/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Singapore în Budget

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Budget din Singapore, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

4,0

Evaluare Generală

4,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0

Informații despre mașini de închiriat cu Budget în Singapore

Sucursalele agenției de închirieri auto Budget din Singapore aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care Budget își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în Singapore:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, Budget are 3 sucursale în Singapore Aeroportul Internațional Changi, a căror adrese sunt Changi Apt Terminal 4, Changi Apt Terminal 3 și Changi Apt Terminal 3.

Budget oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Singapore (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Budget dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Budget are 4 sucursale de închirieri auto în Singapore. Conform datelor noastre, cea aflată la Changi Apt Terminal 3 este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 71% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Budget în Singapore au ales să o închirieze pe cea aflată la Changi Apt Terminal 3.


Mașini de închiriat în , de la Budget

Închiriază o mașină de la Budget în alt oraș din