Mașini de închiriat Budget în Saint Louis

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Budget în Saint Louis

Saint Louis, MO, Statele Unite
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Saint Louis, MO, Statele Unite
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Saint Louis în Budget

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Budget din Saint Louis, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,2

Confort

6,8

Evaluare Generală

5,5

Preluare/Returnare

5,2

Valoare

5,5

Informații despre mașini de închiriat cu Budget în Saint Louis

Fiecare sucursală Budget din Saint Louis aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Budget a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Budget are 1 sucursală în Aeroportul Saint Louis Lambert-St Louis. Vei găsi agenția Budget la adresa 10482 Natural Bridge Road.

Da, Budget oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Saint Louis. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Budget, la una din sucursalele lor din Saint Louis. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

10482 Natural Bridge Road este cea mai populară sucursală a agenției Budget dintre toate cele 6 locations pe care le are în Saint Louis. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 48% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Budget, au făcut-o din această sucursală în 10482 Natural Bridge Road.


Mașini de la Budget în alte orașe din Statele Unite

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Budget în alte orașe populare din Statele Unite, precum New York City și San Francisco