Mașini de închiriat Budget în Indianapolis

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Budget în Indianapolis

Indianapolis, IN, Statele Unite
1 iun — 8 iun
Returnare în același loc
Indianapolis, IN, Statele Unite
Mi 1/6
Amiază
Mi 8/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Indianapolis în Budget

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Budget din Indianapolis, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
9 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,1

Confort

6,9

Evaluare Generală

6,7

Preluare/Returnare

6,6

Valoare

6,6

Informații despre mașini de închiriat cu Budget în Indianapolis

Fiecare sucursală Budget din Indianapolis aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Budget a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Indianapolis. Adresa biroului de închirieri auto Budget este 7800 Col H Weir Cook Memorial.

Da, Budget oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Indianapolis. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Budget, la una din sucursalele lor din Indianapolis. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Budget are 9 sucursale în Indianapolis. 7800 Col H Weir Cook Memorial este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 40% dintre cei care au rezervat o mașină în Indianapolis de la Budget, pe momondo, au mers la: 7800 Col H Weir Cook Memorial.


Mașini de la Budget în alte orașe din Statele Unite

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Budget în alte orașe populare din Statele Unite, precum New York City și San Francisco