Mașini de închiriat Bargain Car Rentals în Hobart

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Bargain Car Rentals în Hobart

Hobart, TAS, Australia
30 sept — 7 oct
Returnare în același loc
Hobart, TAS, Australia
Sâ 30/9
Amiază
Sâ 7/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Hobart în Bargain Car Rentals

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Bargain Car Rentals din Hobart, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Bargain Car Rentals

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

6,6

Evaluare Generală

6,6

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

6,6

Informații despre mașini de închiriat cu Bargain Car Rentals în Hobart

Are Bargain Car Rentals o sucursală în Aeroportul Hobart?

Da, există 1 centru de închirieri auto Bargain Car Rentals în Aeroportul Hobart (Hobart Airport).

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Bargain Car Rentals în Hobart, în luna octombrie?

Conform datelor noastre, vehiculele de tip SUV sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Bargain Car Rentals, în timp ce vizitează Hobart în luna octombrie. Conform prețurilor agenției Bargain Car Rentals din luna octombrie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 246 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip SUV. Pentru luna octombrie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 246 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Câte sucursale de închirieri auto are Bargain Car Rentals în Hobart?

În Hobart, Bargain Car Rentals are 3 sucursale. Hobart Airport este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 87% dintre cei care au rezervat o mașină în Hobart de la Bargain Car Rentals, pe momondo, au mers la Hobart Airport.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Hobart?

Prețurile pentru mașini în Hobart sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Hobart?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Hobart este de 38 (de la septembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Hobart?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Hobart. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Hobart?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Hobart. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Hobart

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.