Mașini de închiriat BUCHBINDER în Stuttgart

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu BUCHBINDER în Stuttgart

Stuttgart, Germania
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Stuttgart, Germania
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Stuttgart în BUCHBINDER

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto BUCHBINDER din Stuttgart, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
8 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu BUCHBINDER în Stuttgart

BUCHBINDER vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Stuttgart se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Stuttgart. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, BUCHBINDER are 1 sucursală în Aeroportul Stuttgart Echterdingen, a cărei adresă este STUTTGART AIRPORT Terminal 3 Ebene 2.

Vehiculele de tip Full-size sunt cele mai populare închirieri ale agenției BUCHBINDER în Stuttgart, în timpul lunii iunie. În medie, acestea vor costa 34 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în iunie a fost de 34 € pe zi.

BUCHBINDER are 8 sucursale de închirieri auto în Stuttgart. Conform datelor noastre, cea aflată la STUTTGART AIRPORT Terminal 3 Ebene 2 este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 55% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la BUCHBINDER în Stuttgart au ales să o închirieze pe cea aflată la STUTTGART AIRPORT Terminal 3 Ebene 2.